Workshop voor groepen

Kennismaking met de impact van het zenuwstelsel op jullie werk.
Belevingsreis in bevriezen; ontdooien en verbinden.

Kennismaken met je zenuwstelsel

Werk jij met jouw bedrijf, community, groep of event aan de omslag voor een betere wereld? Wil je meer leren over de onbewuste impact van het zenuwstelsel op de impact van jullie werk? Dit aan de lijve ervaren?

Dan is deze interactieve - alleen live te boeken! - workshop voor jullie. Live, omdat het een belevingsreis is waarbij je goed leert kijken: naar binnen en naar buiten. Je oefent samen in voelen, bewegen, ontladen en elkaar aanraken. Dat moet dus live, en je moet durven met elkaar. Maar geen zorgen, ik maak - in overleg met jullie wensen en grenzen - de workshop op maat.

Wat gaan we doen?

Samen doen jullie kennis en ervaring op over de verschillende zenuwstelsel ‘standen’ bij veiligheid en dreiging. 
Je gaat herkennen wanneer de bevries reflex aanslaat en hoe deze effectieve creatieve samenwerking saboteert.

Je oefent met ontdooien uit de bevries reflex en vervolgens ontladen van de emoties die vrij komen en horen bij dreigende thema’s zoals klimaatverandering. 

Je leert terugschakelen naar de verbindingsmodus van het zenuwstelsel. Van hieruit is iedereen open voor creatie, inspiratie en elkaars perspectief.

Waar kun je  me gezien hebben?

Referenties

"Leone has a gift for combining evidence based theory and deeply reflective practice to help us ‘sense’ and ‘feel’ our relationship with climate change. I have rarely experienced a workshop that both helps to rekindle one’s sense and direct experience with an inner vision for a better world - while providing clear guidance on how to act with compassion and commitment."

Testimonial Authors Image
Tom Cummings
Board Council

“Een verbindende workshop. We kwamen erachter dat elk van ons een ander ‘coping mechanisme’ heeft om de angst over de gevolgen van klimaatverandering aan te kijken. Tot aan willen zoeken of dat nieuws nep is, aan toe. We kwamen uit bij de gedeelde menselijkheid van angst, en daaronder: onze gedeelde liefde voor een mooiere wereld”

Testimonial Authors Image
Gijs Veenstra
Parochie

“Leonie Stekelenburg trapte de eerste lezing na de zomer af bij BRAK. EN hoe! Een inspirerende avond over je gedachten en gevoelens rond de klimaatproblematiek. Leonie daagde ons uit die te voelen. We zijn letterlijk de dialoog aangegaan met onszelf, en dat was confronterend. Want als je vanuit jouw liefde voor dat stukje bos waar je met je hond wandelt, of de oceaan waar je zo graag surft, het thema aankijkt. Voel je dat ook echt in je lichaam. Tot tranen geraakt. Een avond niet makkelijk uit te drukken in woorden, die je zelf moet ervaren.

Testimonial Authors Image
Matthea de JOng
Director BRAK science center coast and climate

“Deze workshop gaf me de tijd en ruimte om echt bij mijn gevoel te komen over Klimaatverandering. Dat gebeurde me nog niet eerder. Impactvol en ergens heel fijn, ondanks dat dit geen ‘fijn’ thema is. Dit zouden meer mensen eens moeten doen”.

Testimonial Authors Image
Anoniem
Senior executive

“Voordat ik bij de workshop kwam, had ik nogal een klimaatdip te pakken, waar ik voor het eerst mezelf niet goed uit kon halen. Wat er bij de workshop gebeurde, vond ik bijna bizar. De oefeningen raakten me diep. Maar juist door mijn gevoel helemaal te doorvoelen, loste mijn dip op en kwam er een gevoel van verbondenheid en eenheid voor terug. Zo bijzonder! Ik ging weg met een gevoel van hoop.”

Testimonial Authors Image
Anoniem
Docent Toegepaste Psychologie Duurzaamheid, AUAS

In the press